View Single Post
Old 16 Jun 2011, 13:47   #1922
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

[quote=Liviu-]
Originally Posted by rvn:
De acord. Doar ca eu zic ca exista reciprocitate intre ele, presa prin publicarea articolelor de genul asta castiga popularitate => un numar mai mare de cititori pentru ca are loc un fel de educare a publicului cu o asemnea presa, iar prin cresterea numarului de cititori => o crestere a presei de tipul asta => etc. Cresterea importantei presei are loc din cauza educarii publicului prin acest tip de presa.
off, Liviu..
ar fi ideatic sa fie asa.din pacate, nu este.singurul principiu care guverneaza e concurenta.
ca s-o elimini, sau cat de cat,sa stai pe-aceeasi linie cu ea,trebuie sa atragi clientii ei la tine.
apoi,scopul oricai afaceri este obtinerea profitului (si daca se poate cat mai mare),indiferent ce inseamna asta,pe cate cadavre esti nevoit sa calci.
sunt convinsa ca daca diverse articole despre Eminescu sau oricare alta personalitate a vietii culturale si istorice romanesti sau internationale,ar interesa cititorii,maine,toate ziarele ar publica numai (sau preponderent) asa ceva.
uite ca, aceste articole,inregistreaza INTERES ZERO.din acest motiv,aproape pe nicaieri in ultimii ani,nu se mai publica materiale ample sau macar un mic articolas..acolo,despre asa ceva.nimeni nu e nebun sa faca o cheltuiala cu ceva care nu aduce profit.simplu.
p.s.stiu ca-ti place sa dezbati.de-aia propun:eu sa vorbesc despre economie si tu despre operatiile pe cord.

Last edited by rvn : 16 Jun 2011 at 14:41.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif