View Single Post
Old 13 Jun 2011, 20:30   #214
Childlike-Empress
Novice

Childlike-Empress

Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by Childlike-Empress:
Calmeaza-te, frate, ca nu am omorit pe nimeni. Prea te ataci usor.

Ce inseamna ca "ma atac"? Stai linistita, faptul ca ti-am raspuns pe un ton serios nu inseamna ca nu sunt calm sau ca (vreau sa) ma cert cu tine.

Expresia "a te ataca" e una pe care mi-au bagat-o recent colegele de facultate pe gat si cu care m-am obisnuit incet-incet (desi initial am avut aceeasi reactie ca tine cand am auzit-o ). Inseamna sa reactionezi mai violent decat ar fi fost cazul, la ceva ce o alta persoana a zis sau a facut. Banuiesc ca e fie un regionalism, fie ceva ce tine de sub-cultura Bucurestiului. Chiar nu stiu, am folosit-o fara sa-mi dau seama

Oricum, cert e ca mie nu mi se pare Lord of the Rings o capodopera (desi nici n-am zis vreodata ca e un film groaznic) si da, sunt constienta ca motivele pentru care MIE nu-mi place sunt destul de caraghioase. Asta e, fiecare cu ce-l doare. Tie-ti place: super! Sunt sigura ca sunt "n" filme out there, care imi plac mie si pe care tu le detesti sau le consideri "prostii". De asemenea sunt destul de sigura ca nu am fi de acord nici in privinta filmelor care pot fi numite capodopere.

Pe mine ma intereseaza in momentul asta mai mult topic-urile care tin de liste de filme, fiindca sunt noua pe forum, vreau sa vad cam ce gusturi au ceilalti membri si sunt si prea obosita sa intru pe topic-uri mai serioase, sa stau sa citesc 20 pagini in urma ce au spus ceilalti si pe unde a ajuns discutia. Deci nu vad nimic in neregula cu un topic unde fiecare raspuns e un monolog. Nu e vorba neaparat ca "fac pe desteapta" - desi pot zice ca exact asta faceai si tu mai devreme cand m-ai luat cu sarcasm... Dar na, daca nu-ti plac genul asta de topicuri, ma intreb si eu sincer: de ce mai intri pe ele? Ca sa te enervezi?
Childlike-Empress is offline   Reply With Quote sendpm.gif