Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by Childlike-Empress:
Calmeaza-te, frate, ca nu am omorit pe nimeni. Prea te ataci usor.
|
Ce inseamna ca "ma atac"?  Stai linistita, faptul ca ti-am raspuns pe un ton serios nu inseamna ca nu sunt calm sau ca (vreau sa) ma cert cu tine.
|
Expresia "
a te ataca" e una pe care mi-au bagat-o recent colegele de facultate pe gat si cu care m-am obisnuit incet-incet (
desi initial am avut aceeasi reactie ca tine cand am auzit-o 
). Inseamna sa reactionezi mai violent decat ar fi fost cazul, la ceva ce o alta persoana a zis sau a facut. Banuiesc ca e fie un regionalism, fie ceva ce tine de sub-cultura Bucurestiului. Chiar nu stiu, am folosit-o fara sa-mi dau seama
Oricum, cert e ca mie nu mi se pare Lord of the Rings o capodopera (
desi nici n-am zis vreodata ca e un film groaznic) si da, sunt constienta ca motivele pentru care MIE nu-mi place sunt destul de caraghioase. Asta e, fiecare cu ce-l doare. Tie-ti place: super! Sunt sigura ca sunt "
n" filme out there, care imi plac mie si pe care tu le detesti sau le consideri "
prostii". De asemenea sunt destul de sigura ca nu am fi de acord nici in privinta filmelor care pot fi numite capodopere.
Pe mine ma intereseaza in momentul asta mai mult topic-urile care tin de liste de filme, fiindca sunt noua pe forum, vreau sa vad cam ce gusturi au ceilalti membri si sunt si prea obosita sa intru pe topic-uri mai serioase, sa stau sa citesc 20 pagini in urma ce au spus ceilalti si pe unde a ajuns discutia. Deci nu vad nimic in neregula cu un topic unde fiecare raspuns e un monolog. Nu e vorba neaparat ca "
fac pe desteapta" - desi pot zice ca exact asta faceai si tu mai devreme cand m-ai luat cu sarcasm... Dar na, daca nu-ti plac genul asta de topicuri, ma intreb si eu sincer: de ce mai intri pe ele? Ca sa te enervezi?