View Single Post
Old 13 Jun 2011, 19:53   #212
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Childlike-Empress:
Ok... deci te-ai luat de mine fiindca am "tupeul" sa-mi exprim opinia.

Nu de asta, ci pentru ca "ai avut tupeul sa-ti exprimi parerea" intr-un anumit fel. Am zis asta mai sus.

Ti-am dat argumente pentru care ma plictiseste: actiunea e inceata, cadrele inutile cu ei calatorind sunt prea multe si prea lungi si e ametitor faptul ca multe din scene sunt filmate cu camera rotindu-se in jurul actorilor. Plus ca mi se pare prea self-important. Astea nu sunt argumente, ce naiba sunt?

Vorbeam de un anumit tip de argumente. Probabil ca nu le-am considerat a fi din categoria respectiva

"Te iei de felul in care mi-am exprimat opinia"... Pai atunci si eu tre' sa ma iau de felul in care TU ataci problema, fiindca sa spui despre cineva ca "a tinut neaparat sa-si exprime parerea" si sa-l inviti sa-si mute "monologurile pe un blog" suna al naibii de personal.

Nu te-am invitat nicaieri, e doar o interpratera gresita a ce am zis eu. Forumul inseamna discutii, tie nu ti-a convenit ca am reactionat la mesajul tau (recunosc ca nu am facut-o intr-un mod placut, dar asta datorita modului in care ti-ai exprimat parerea), iar eu ti-am spus de blog pentru ca acolo lumea scrie mai mult pentru sine. Aici ai scris ceva si trebuie sa te astepti la raspunsuri. De altfel ma si enerveaza topicurile in care lumea poate sa arate cat de cool e, ce filme "de nota 10" au vazut (apropo de inca un topic nou total inutil), in care fiecare mesaj e un monolog (nici o trimitere la vreun mesaj de-al tau in ultima fraza).

Calmeaza-te, frate, ca nu am omorit pe nimeni. Prea te ataci usor.

Ce inseamna ca "ma atac"? Stai linistita, faptul ca ti-am raspuns pe un ton serios nu inseamna ca nu sunt calm sau ca (vreau sa) ma cert cu tine.

Originally Posted by Cinemania:
Insa de un lucru sunt sigur: somnolenta in timpul unui film nu se datoreaza filmului si nu trebuie (sau nu ar trebui) folosita ca un argument / scuza pentru a spune ca filmul respectiv este prost etc. De la privitor se-mpute treaba.

La concluzia asta am ajuns si eu, din pacate cu nu prea mult timp in urma. Am facut greseala sa zic ca filme precum Syndromes and a century, Unclee Boonmee sau Still Life sunt...nu proaste cum ai zis tu, ci mai spre mediocru. Bine, mediocritatea pe care o credeam eu a fi nu era sustinuta de plictiseala enorma, dar atat parerea mea despre filme, cat si plictiseala se datorau lenei personale, a faptului ca nu incercam sa inteleg filmele respective. Asteptam ceva ce vazusem in cinemaul asiatic pana atunci, dar filmele alea erau de o alta natura. Acelasi tip de film e si Goodbye, dragon inn, dar atunci parca m-am uitat cu alti ochi, si desi filmul m-a si plictisit in cateva momente inca ma mai bantuie si acum cadrele alea lungi prin cinemaul aproape gol.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif