Originally Posted by Liviu-:
Eu mi-am exprimat parerea despre parerea ta. Din moment ce ai tinut neaparat sa ti-o exprimi pe a ta trebuie sa astepti si reactii, ca pentru monologuri sunt mai bune blogurile. Nu m-am luat de tine pentru ca te adoarme, a mai facut-o cineva si n-am avut nimic impotriva. N-am nimic nici cu Cristina_ pentru ca o adoarme 2001, care personal mi se pare unul din cele mai inteligente, inovative, bine realizate filme, un film pentru care practic cuvantul capodopera a fost inventat. Dar ea nu si-a dat cu parerea fara sa aduca vreun minim argument de bun simt pentru a fi indignata ca "nu inteleg cum poate fi considerat X asta asa o mare capodopera", urmata de un "Pe mine ma plictiseste groaznic" de parca asta ar fi argumentul suprem pentru care un film e considerat capodopera. Nu ma deranjeaza opiniile, ci cum sunt exprimate ele...
|
Ok... deci te-ai luat de mine fiindca am "
tupeul" sa-mi exprim opinia.
Ti-am dat argumente pentru care ma plictiseste: actiunea e inceata, cadrele inutile cu ei calatorind sunt prea multe si prea lungi si e ametitor faptul ca multe din scene sunt filmate cu camera rotindu-se in jurul actorilor. Plus ca mi se pare prea self-important. Astea nu sunt argumente, ce naiba sunt?
"
Te iei de felul in care mi-am exprimat opinia"... Pai atunci si eu tre' sa ma iau de felul in care TU ataci problema, fiindca sa spui despre cineva ca "
a tinut neaparat sa-si exprime parerea" si sa-l inviti sa-si mute "
monologurile pe un blog" suna al naibii de personal.
Calmeaza-te, frate, ca nu am omorit pe nimeni. Prea te ataci usor.