View Single Post
Old 13 Jun 2011, 19:10   #206
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Childlike-Empress:
Originally Posted by Liviu-:
Cum indrazneste lumea sa numeasca capodopera un film care pe tine te plictiseste?! Propun adaugarea unui criteriu nou pentru clasificarea drept capodopera...

Frate, ce te-am mai ofensat... Imi cer scuze, stimabile, ca am indraznit sa-mi exprim parerea despre un film, cand aceasta o contrazice pe a ta. Data viitoare cand voi mai avea asemenea intentii, iti voi da un PM, sa te intreb daca am voie.

Am zis doar ca nu-mi place si am dat motivele pentru care ma plictiseste. Si am mai zis si ca nu inteleg de ce unii sunt atat de inamorati de trilogia asta. Suntem pe un site despre filme, iar numele topicului este "Filme la care ati adormit"...

Nu vad de ce tre' sa sari asa, ca ars.

Eu mi-am exprimat parerea despre parerea ta. Din moment ce ai tinut neaparat sa ti-o exprimi pe a ta trebuie sa astepti si reactii, ca pentru monologuri sunt mai bune blogurile. Nu m-am luat de tine pentru ca te adoarme, a mai facut-o cineva si n-am avut nimic impotriva. N-am nimic nici cu Cristina_ pentru ca o adoarme 2001, care personal mi se pare unul din cele mai inteligente, inovative, bine realizate filme, un film pentru care practic cuvantul capodopera a fost inventat. Dar ea nu si-a dat cu parerea fara sa aduca vreun minim argument de bun simt pentru a fi indignata ca "nu inteleg cum poate fi considerat X asta asa o mare capodopera", urmata de un "Pe mine ma plictiseste groaznic" de parca asta ar fi argumentul suprem pentru care un film e considerat capodopera. Nu ma deranjeaza opiniile, ci cum sunt exprimate ele...
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif