View Single Post
Old 08 Jun 2011, 18:09   #99
dragonfly_drk
Guru
 
dragonfly_drk
 
Join Date: Aug 2010
Location: Cemetery
Posts: 2,940
Originally Posted by paraiah:
Cei care sunt pro maidanezi sa strângă bani sa le facă adăposturi private ca se strâng mulți când e vorba de eliminarea lor.

Originally Posted by dragonfly_drk:
Adevarul este ca majoritatea covarsitoare a participantilor la mitinguri fac lucruri concrete... o doamna are in judetul Arges cel mai mare adapost din Europa care gazduieste cam 3000 de caini... multi au adoptat in curti, sau chiar in apartamente - si vin cu ei la mitinguri, de lesa sau in brate, iar altii lucreaza ca voluntari la adaposturi, cumpara mancare, medicamente, etc. Chiar Pitbull mi-a spus ca el insusi doneaza periodic bani, cu chitanta, pentru diverse necesitati.
chiar nu inteleg de ce trebuie sa se puna aceleasi si aceleasi intrebari, la nesfarist... ati ramas fara argumente, sau ce?

Quote:
La mine în cartier când vin după ei toți fug în casa cu maidanezi și apoi le da drumul din nou pe strada.

ai facut ceva in privinta asta pana acum? de ce nu ai iesit frumos din casa sa ii denunti pe cei care ascundeau maidanezii? asa e foarte simplu sa ne plangem dar sa nu facem nimic.

Quote:
Eu pe asa ziși iubitori de maidanezi i-as pune fata în fata cu cei muscați de câini sa le zică în fata de au fost muscați când mergeau pe strada

nu mai trebuie sa ii pui fata in fata. Iti raspund eu, ca cetatean muscat de maidanezi si totusi (soc) un sustinator al lor...

citeste cu atentie restul topicului si vei gasi raspuns la intrebarea ta.

Quote:
Sa nu mai zic de procentu celor care au câini în casa și cred ca străzile orașului e WC pentru câini.

corect. cu asta sunt de acord... dar asta ce legatura are cu maidanezii?
__________________
music is created by the space between the notes not the notes themselves.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif