Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 07 Jun 2011, 23:46   #1193
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

si in completare (apoi va las sa va certati cat vreti)... Cristina_, sincer, aveam o parere buna despre tine. pana azi. (acum iti raspund cu aceeasi moneda cu care i-ai raspuns Indifferentului)... Nu pot sa stau indiferenta la ce ai spus pana acum, asa ca fac un rezumat. Imi pare ca esti cam plina de tine, cam cu nasul pe sus, asa. E normal, provi din familie de doctori, cu studii si statut important. E clar sa gandesti altfel. Si sunt sigura ca vei ajunge un doctor bun. (ca in fond, nu trebuie dezamagiti mamica si taticul, nu?), insa... faptul ca ai ajuns sa cataloghezi oamenii care sunt "mai prejos' decat tine, mi se pare cel mai josnic lucru pe care cineva ar putea sa il faca. Omul vrea sa munceasca cinstit, sa isi stranga bani si sa supravietuiasca, ceea ce nu se poate spune si despre doctorii din romania la care trebuie neaparat sa te duci cu o mica atentie ca sa te bage in seama. si crede-ma, stiu multe exemeple de oameni necajiti care au ajuns sa fie ruinati tocmai din cauza mitelor scumpe pe care nu si le permiteau. stiu cazuri de oameni ajunsi in stare grava la spital, care trebuiau operati iar doctorul nici macar nu se uita la ei... dar cum au sarit cu atentia, hopa s-a eliberat sala de operatii. ti se pare normal? mie nu. mai bine sa fiu zidar in Honolulu decat sa fiu doctor... si aceeasi situatie e si dincolo doar ca amploarea nu e asa de mare pentru ca doctorii de acolo au lefuri mai mari si sunt mai umani...
doctorii se cred mici Dumnezei pentru ca vezi-Doamne, salveaza vieti... si tocmai de aceea, ei nu se gandesc ca painea pe care o mananca e facuta de un brutar, ca (virgula) casa in care stau e facuta de un zidar, ca lucrurile scumpe pe care le au sunt facute de oameni simplii... daca nu am fi noi, oamenii... zidarii, etc, doctorii ar muri de foame, nu ar avea unde sa stea, nu ar avea masina, nu ar avea nici macar loc de munca. asa ca, din nou, putin respect.

si inca o intrebare: nu stiu ce fel de doctor o sa fii, dar daca sa spunem vei deveni doctor generalist si vine un zidar la tine, ce faci? il tratezi cu dispret? de ce? ca doar el iti baga pita in gura...