Originally Posted by anaemona:
omule, aseara am vazut filmul asta: 4 nights with Anna si sa stii ca am ramas oarecum neimpacata. Mi-a placut, desi are asa, un ritm lent, citeva scene sint foarte induiosatoare si are aer copilaresc pe ansamblu, numai ca in final parca ai vrea sa se intimple altceva, dar nefiind film american suspini si te culci neimplinit, cum am facut eu  Cedez.
|
am vazut si eu filmul si tocmai pt ca este neamerican si este tipic european, mi s-a parut foarte bun, fiind sugestiv prin imagini si ritmul lent al desfasurarii lui.
sincera sa fiu,ceva ma tot impiedica sa-l vad pana la capat,asa incat l-am reluat de 3 ori cam pana la sfert,dar nu-mi pare rau.interpretare senzationala a actorului din imgine.
am retinut doua chestii care mi-au placut mult:una ar fi ca nu mi-am dat seama ca el era fochistul de la crematoriu pana nu a fost chemat in biroul directorului ca sa fie interogat de disparita inelului(ceea ce imi inspira ideea ca o sa vad o noua productie din seria SAW) si scena,incredibil de duioasa,cand el ii cosea nasturii de la halat.
scuze de off.