View Single Post
Old 04 Jun 2011, 15:22   #77
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Cristina_:
Dar tare imi este teama ca cei cu mitingul nu vor fii bagati in seama de nimeni.Bani de investii sunt doar pentru firmele cu interese (cele portocalii) restu stau si sufera.

Originally Posted by Liviu-:
Hai sa nu trecem la superficialitati de astea. Daca ar fi sa nu se duca banii spre "firme cu interese" ar trebui sa se duca in multe alte locuri inainte sa ajunga la adaposturi pentru maidanezi. Esti studenta la medicina din cate am inteles, sunt sigur ca ai vazut situatia spitalelor. Crezi ca acel maidanez e mai important decat omul care vine in spital? Exemplele sunt infinite...

Originally Posted by Cristina_:
@Liviu- unde am zis ca maidanezii sunt mai importanti decat oamenii din spitale? Stiu cum este situatia din spitalele romanesti.Este vina maidanezilor? De nu il intrebi pe Base' marinaru unde/ ce s-a intamplat cu imprumutul de la FMI? Unde au fost investiti banii respectivi. Vad ca te-ai ambalat cam tare cand am adus in discutie cuvantul "portocalii".

Ce parte a mesajului meu denota vreo culoare politica? Raspunsul meu sustine ceea ce am tot zis pe aici si ceea ce-i clar chair din mesajul la care ai raspuns, faptul ca banii aia care se duc spre firmele cu interese ar trebui sa se duca in locuri unde e nevoie urgenta de ei, nu pentru buna starea maidanezilor. Noi nu avem azile ca lumea de batrani si de persoane cu dizabilitati si voi vreti sa le facem pe alea pentru maidanezi? Nu e vina lor ca n-avem spitale, ar fi vina lor daca am da banii pentru ei in loc sa tratam oameni cu ei. Nu vreau sa vorbesc prostii, mai ales ca nu stiu eu dedesubturile, dar din cate stiu imprumutul FMI s-ar fi dus in salarii si pensii. Intrebarea ar fi unde se duc alti bani...

Iar cand am zis ca nu vreau sa intru in superficialitati de astea explicatia e una prea banala. E usor ca de fiecare data cand ceva nu e in regula sa mergi la vechiul argument "politicienii fura banii". Asta, momentan, nu e niciun fel de rezolvare, e scapare simpla din a nu-ti asuma vina pentru anumite lucruri. Ok, fura banii, ori faci ceva impotriva lor ca sa nu mai fure banii, ori taci. Daca banii se fura si tu nu faci nimic inseamna ca o sa se fure in continuare si raspunsul trebuie gasit in alta parte.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif