View Single Post
Old 04 Jun 2011, 14:33   #69
indiferrent
Guru

indiferrent

Originally Posted by dragonfly_drk:

Adevarul este ca majoritatea covarsitoare a participantilor la mitinguri fac lucruri concrete... o doamna are in judetul Arges cel mai mare adapost din Europa care gazduieste cam 3000 de caini... multi au adoptat in curti, sau chiar in apartamente - si vin cu ei la mitinguri, de lesa sau in brate, iar altii lucreaza ca voluntari la adaposturi, cumpara mancare, medicamente, etc. Chiar Pitbull mi-a spus ca el insusi doneaza periodic bani, cu chitanta, pentru diverse necesitati.

Sunt convins, dar tocmai asta am mentionat, sunt prea putini din acei multi sustinatori pe care ii intereseaza cu adevarat. Daca ar fi toti ca si cei pe care ii mentionezi tu, cainii ar fi salvati. Mi s-a intamplat odata sa vad cum un caine este lovit intentionat de o masina, in joaca, de distractie. Ii rupsese doua picioare. L-am luat, l-am dus la veterinar, i-a facut operatie, i-a bat tija, am mers cu el o saptamana la tratamente. Dupa ce s-a pus cat de cat pe picioare, l-am dus intr-un loc unde erau mai multi caini si a doua zi, cand am mers sa-i duc de mancare, mi s-a spus ca nu mai este, ca au venit hingherii si l-au luat. Am aflat unde ii tin si m-am dus dupa el. Erau peste 100 de caini acolo, infometati si batuti care urmau sa fie oferiti ca hrana pentru animalele de la gradina zoologica. Le doresc tututor celor care ii vor morti sa vada o imagine ca aia si cred ca se vor mai gandi. Sigur, o sa vina unii si o sa zica "dar de porc nu ti-e mila cand il taie?"
indiferrent is offline   Reply With Quote sendpm.gif