View Single Post
Old 04 Jun 2011, 14:16   #65
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by indiferrent:
Mitingurile astea care se tot fac si sunt atat de vehementi, sa adune mana de la mana si sa faca un adapost amarat pentru caini, sa salveze cativa din ei. Intreaba-i si vezi, sunt de acord?

Adevarul este ca majoritatea covarsitoare a participantilor la mitinguri fac lucruri concrete... o doamna are in judetul Arges cel mai mare adapost din Europa care gazduieste cam 3000 de caini... multi au adoptat in curti, sau chiar in apartamente - si vin cu ei la mitinguri, de lesa sau in brate, iar altii lucreaza ca voluntari la adaposturi, cumpara mancare, medicamente, etc. Chiar Pitbull mi-a spus ca el insusi doneaza periodic bani, cu chitanta, pentru diverse necesitati.

@Klaudya... da, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Adevarul e ca astfel de scene se intampla des insa sper ca asta nu era un argument pro-eutanasie.

@Liviu... hai ca m-am interesat pana la urma. So, marea majoritate a maidanezilor adulti sunt deja sterilizati - fie dupa ce au fost capturati de hingheri: vaccinati, deparazitati, sterilizati, crotalizati, si teritorializati, fie dusi la cabinete chiar de locatarii care-i ingrijesc si-i hranesc printre blocuri. sursa de inmultire este reproducerea necontrolata a cainilor de curte si abandonul puilor
Spre exemplu: in Pitesti, Ploiesti si alte orase de provincie, la inceputul verii si al iernii (deci, perioadele cand fata catelele de obicei), in fiecare zi de luni e plin de pui printre blocuri - ii aduc duminica taranii cu masina si-i abandoneaza.