Deci in general evit situatii de genul (in care se vorbeste pe langa mine) pentru ca de obicei mai duc la film singura, si ma duc in zilele si la orele in care stiu ca nu prea e lume si evit multiplexurile din mall-uri.
Going to the movies is a very solitary experience for me.
Dar din putinele ori cand am avut de-a face cu asa ceva... daca este vreun gen de vorbitor la film care ma enerveaza mai rau si mai rau este dobitocul atotstiitor care tipa in gura mare ce se intampla in film cu 5 minute INAINTE sa se intample. De obicei pampalaul asa a iesit ori cu o gagica ori cu un grup de prieteni si vrea sa se dea el mare ce mari cunostinte de cinefil are.
Asa mi s-a intamplat cand am castigat o invitatie la POTC 3 si din pacate fiind o vizionare mai speciala, sala avea sa fie plna. Si am stat langa un cretin care era acolo bineinteles cu o tipa. Si intotdeauna inainte sa se intample orice in film gen plot twist, il auzeam pe idiotul asta:
"Ah sa vezi ca e Barbossa"
"Ah, sa vezi ca e taica-su"
"Ah sa vezi ca de fapt Bruce Willis era mort"
Problema nu este ca ma spoilereste, pentru ca sunt destul de inteligenta cred sa-mi dau si eu seama de chestiile astea. Dar cand cineva le da glas si le spune cu voce tare, sunt cu atat mai putin impresionante cand in sfarsit se intampla. In plus, tipii de genul asta se cred the ultimate shit pentru ca si-au dat ei seama ce o sa se intample in filmele americane pe care trebuie sa fi oligofren sa NU iti dai seama din minutul in care a inceput sau din trailer EXACT cum se va desfasura actiunea.
Unless it's made by Nolan or Lynch or some shit.
Deci da, astia care mergeti la film cu alti oameni pe care vreti sa-i bateti la fun cu enciclopedia de ciudatenii si interesting trivia pe care o aveti in cap.... stfu.