Originally Posted by dragonfly_drk:
pai, trageau caraseii micuti ca deaia mari nu prea erau. si cum carligul era prea mare, ati pierdut multi pesti. data viitoare cheama-ma pe mine si iti garantez mai multe capturi.
da, ce-i drept, daca vrei sa prinzi nu poti numai pe privat. ce-i la stat e deja gata...
si totusi, stiu un lac misto pe aici. nu e scump, are cabana insa nu se poate pescui numai din barca pentru ca stuful de pe margine e foarte mare si in plus, nu ai voie de pescuiesti de pe ponton pentru ca apa are o adancime de vreo 5-10 metri la mal
dar e bestial sa prinzi rosioare cu galeata, stiuci si carasei.
(chiar si cu carligul gol...  )
P.S. cel putin asa era acum vreo doi ani cand mergeam eu. acum nu tin minte sa fi populat anii astia. tot ce stiu e ca au oprit pescuitul la stiuca timp de vreo doi ani... ca sa se inmulteasca si sa creasca. deci iti dai seama ce babani is astia acuma? bine, au vrut sa ii mai lase un an sa mai creasca dar nu puteau pentru ca riscau sa ramana fara puiet in lac.
(gata, ma opresc. pune-ti poze... si scuze de off.  )
|
Am inteles, daca se scufunda planeta dupa vorbele lui Copos si ramanem blocati pe un amarat de petec de pamant, nu mor de foame cu tine
Originally Posted by TheRainInSpain:
Mama, frate, ce-a ajuns sectiunea asta........ 
|
Capsunare, ai contribuit cu vreo imagine ca sa te apuci sa comentezi asa degeaba?
Mogosoaia