View Single Post
Old 31 May 2011, 23:35   #666
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by dragonfly_drk:
rama pentru caras mic nu e buna... adica, e buna daca nu o pui pe toata dar si asa, mai mari sanse sunt la viermusi... dar si la ei depinde cati pui in carlig si cat e de mare carligul.
asta e toata chestia ca trebuie sa stii cam cat sunt de mari pestii pe unde mergi, ca sa stii ce marime sa ai la carlig, adancimea si momeala.
si desigur, o mamaliguta sau un pufarin ar fi mers excelent... dar alea is mai mult pentru crapi, asa ca...
la somn ar fi avut mai mare sanse prietenii daca puneau in carlig un carasel micut... eu am prins somni chiar mari la carasel.
orcium, ma bucur pentru pisicuta...

bine, acuma depinde si de regiune... pe unde merg eu cam asa fac si am succes. defapt, aveam. ca nu am mai fost demult...

vezi, daca nu ai permis, te prind...

pai...deci...mai pot sa mai zic ceva, pescarito?!

Noi incercam sa ne ferim de carasei...sa luam ceva mai mare, dar ai dracu la orice trageau...aveam o lanseta cu un ac cam cat o treime cat ei si ai naibii tot trageau la el))

Noi am fost prima oara aici...faza cu pestele a fost un "extra"...dar au astia permis de pescuit pe Dunare luat de la Oltenita...imi ziceau si mie sa-mi fac dar numai de permise de pescuit nu-mi arde mie

S-au dus vremurile cand prindeai crap chiar si la undita...acum toate baltile bune sunt minim 100 RON pe zi iar restul sunt pline de plase...dupa ce ca nu prinzi mai nimic mai pierzi si cateva forfacuri sau linii de undita.

Originally Posted by danonino:
Ce sarpe e?
Ma refer la specie, rasa, blana etc.

Majoritatea serpilor veninosi au culori vii. Slabe sanse sa fie avand in vedere ca nu sunt foarte multi in Romania, iar specia cea mai predominanta e vipera cu corn.

Habar n-am ce sarpe e...m-am tot uitat pe net ieri sa vad cu ce-ar semana si singurul cat de cat apropiat mi s-a parut Natrix Natrix...sau popular sarpele de casa...parca...

In fine, ideea ca l-am probat in apa si dupa cat de jalnic se descurca sigur nu era de apa...si cu cat l-am stresat mai mult cu atat se ingalbenea mai mult in jurul capului si devenea extrem de agresiv Am si filmat un pic...unu zicea dai in cap...altul lasa-l ma...eu filmam...saracu sarpe cand i-am dat drumu cred ca s-a inchinat cu coada
AndreiStefan is offline   Reply With Quote sendpm.gif