Originally Posted by TheRainInSpain:
@Vortex
Tu inteleg ca faci parte din generatia Gugal+Wiki, incearca sa te edifici cu privire la ceea ce inseamna "manea". Ai citit Nikos Kazantzakis? Probabil ca nu, trebuie sa treci de "Capra cu trei iezi". Anton Pann, compozitorul Imnului National, este (era) unul dintre cei mai mari cunoscatori de manele - un gen muzical cu specific oriental, caracteristic Balcanilor. Termenul a fost preluat abuziv de catre miorlaitorii actuali de prin Romania si imprejurimi. Pune mana pe carte, da-ti bacul - care si-asa a ajuns de 2 lei - si nu mai face apologia cocalarilor de Giulesti, comparandu-i cu timisorenii!
@Dulap
WTF's your point? 
|
No si care e problema?"Gugal"(asa cum iti place tie sa-l alinti,probabil fiindca il ai pe Vanghelie ca idol)si Wiki nu inseamna neaparat " instrumente"ale coruptiei intelectuale,se poate si invata de acolo,asa cum se pare ca faci si tu!Nu trebuie sa ma informezi cu privire la originile manelelor,stiu ca au vechime si nu au fost create de miorlaitorii aveniti de prin zona Gangelui!
P.S Daca tu consideri ca daca ai citit Nikos Kazantzakis te face superior te inseli!Nu ai de unde sa stii ce am citit si ce nu!Poti sa citesti ce vrei tu,tot ramai in cosmopolitan,care maraie pe un forum sau altul ideile,cunostintele lui originale preluate atat de frumos de la altii,cu un limbaj prin care incearca sa para cultivat!Eu nu vad nimic oriental in Imnul tarii,ci doar ceea ce suntem noi ca popor,iar tu vii ca un marsav si faci declaratiile astea!Oameni ca tine au fost si vor mai fi,capabil doar sa blameze si rareori sa constinetizeze rahataul in care sunt fara a face nimic spre a iesi din el!