View Single Post
Old 31 May 2011, 15:04   #3286
t0nka
Veteran

t0nka

Originally Posted by iiii:
Originally Posted by mvpsebi:
Originally Posted by iiii:
e bine asa, eu sunt foarte incantat. de mult imi doresc eu sa nu mai vad Timisoara in prima liga!!!

Pai nu stiu care sunt motivele pt care n'o mai doresti pe Timisoara in prima liga, insa de publicitate oricum va avea parte si in liga a doua, Iancu oricum va aparea la televizor saptamanal. Pe principiul pe care ei ar fi retrogradati, Liga I nici nu se mai poate desfasura, n'ar mai fi echipe care sa joace, TOATE ar trebui retrogradate.
Nenorocitu ala grasan si tigan imputit de Giulesti, a facut mari jigniri la adresa mai multor cluburi. cand ba timisoara lua bataie sau nu. de cand au promovat in liga 1 numai de scandaluri au avut parte, ba cu, culorile, ba cu cele 6 puncte etc. ba cu palmaresu... etc etc again
deci este mai bine sa nu mai fie... si sunt sigur ca o sa vanda jucatorii, pt ca nimeni nu o sa doreasca sa joace in liga 3 : D jucatorii se pregatesc sa faca memoriu.... deci...

cu toate astea, trebuie sa recunoastem ca in editia asta de campionat, Timisoara a fost una din echipele cele mai bune. ca vorbeste mult Iancu, asta e alta treaba. daca ne gandim doar la cat vorbeste Gigi ne apuca durerile de cap.