Originally Posted by iiii:
Originally Posted by mvpsebi:
Originally Posted by iiii:
e bine asa, eu sunt foarte incantat. de mult imi doresc eu sa nu mai vad Timisoara in prima liga!!!
|
Pai nu stiu care sunt motivele pt care n'o mai doresti pe Timisoara in prima liga, insa de publicitate oricum va avea parte si in liga a doua, Iancu oricum va aparea la televizor saptamanal. Pe principiul pe care ei ar fi retrogradati, Liga I nici nu se mai poate desfasura, n'ar mai fi echipe care sa joace, TOATE ar trebui retrogradate.
|
Nenorocitu ala grasan si tigan imputit de Giulesti, a facut mari jigniri la adresa mai multor cluburi. cand ba timisoara lua bataie sau nu. de cand au promovat in liga 1 numai de scandaluri au avut parte, ba cu, culorile, ba cu cele 6 puncte etc. ba cu palmaresu... etc etc again
deci este mai bine sa nu mai fie... si sunt sigur ca o sa vanda jucatorii, pt ca nimeni nu o sa doreasca sa joace in liga 3 : D jucatorii se pregatesc sa faca memoriu.... deci...
|
cu toate astea, trebuie sa recunoastem ca in editia asta de campionat, Timisoara a fost una din echipele cele mai bune. ca vorbeste mult Iancu, asta e alta treaba. daca ne gandim doar la cat vorbeste Gigi ne apuca durerile de cap.