View Single Post
Old 28 May 2011, 23:10   #3267
SoX
Miserupist

SoX

Desi s-au inscris multe goluri, mi s-a parut o finala mediocra, plictisitoare fara feeling-ul pe care le oferea precedentele finale. Barcelona a castigat meritat dar in acelasi timp intr-un mod urat. Tiki-taka placut de lumea intreaga, aceste pase repetate cu jucatori statici deseori mi-a starnit plictisul. Nu stiu cat de spectaculos poate fi fotbalul asteptand timp de 5-6 minute de posesie cu pase laterale si repetate sa vina o sclipire, o pasa verticala, de patrundere, urmat de gol, toate acestea avand loc intr-o fractiune de secunda. De partea cealalta, Man. United a dezamagit. Nu ma asteptam la o dominare din partea lor dar speram macar sa practice un joc dur, tipic britanic, cu intrari la limita, cu tackling-uri ce ridicau spectatorii in picioare si starneau aplauze, si cu un Rooney ca un leu in cusca. In schimb, am vazut un joc lipsit de vlaga, de idei, de inspiratie facandu-le pe plac adversarilor. In aceasta seara Barcelona a castigat nu pentru ca a fost mai buna ci datorita prestatiei modeste a adversarei.