Thread: Bancuri
View Single Post
Old 28 May 2011, 08:21   #1659
victor
Guru

victor

la gradina zoologica prapad mare. urangutanca era in calduri. a speriat deja doua femei gravide care erau sa avorteze pe loc, copii o iau la fuga, se duce vestea nu mai venea nimeni sa vizteze. Se intruneste conducerea, ce ne facem, boc ne-a taiat subventiile, bilete nu mai vindem, asa nu se mai poate ramenm toti fara servici, ce e de facut ? vine unu cu o idee sa cumparam un urangutan. ba esti nebun costa 25.000 de euro de unde atatia bani ? stau ei se gandesc, zice unu, il stiti pe nea costel ala de face curatenie in custi ? poate il convingem pe el sa f… urangutanca. hai sa incercam, vine nea costel, nea costele ii zice directorul uite cum sta treaba suntem in cacat. din cauza urangutancei nu mai vine lumea sa viziteze gradina zoologica, trebuie neaparat sa facem ceva, am intors situatia pe toate fetele nu e decat o singura solutie cineva trebuie sa se sacrifice si sa f… urangutanca, cred ca mata esti cea mai buna alegere, aoeleu dom director cum sa fac asa ceva, stiu si eu….nea costele gandeste-te bine la mijloc e vorba de o mie de euro…domn director stiu si eu…bine ma sacrific da am trei conditii. zi nea costele sa vedem ce putem face. pai dom director am vazut si eu urangutanca e urata si are botu ala….asa nasol si respiratia grea, eu vreu sa nu ma pupe in timpul actului sexual, gata nea costele nici o problema, punem pe cineva sa ii bage banane pe gat cat o f…. nu o sa te pupe, te asigur, zi a doua doua conditie, pai dom director daca rezulta copii in urma acestui act sexual eu nu imi asum nici o raspundere, eu sunt om amarat am sapte copii acasa, n-am ce sa le dau sa manance de unde sa mai intretin si pe altii, plus ca astia s-ar naste cu mainile pana la pamant si eu am numai haine cu maneci normale, nu o sa am cu ce sa-i imbrac….nea costele, se poate, ce naiba, vedem noi ce facem, o sa avorteze sau dam copii in alta parte… nici o grija nu ramai tu cu ei, zi a treia. dom director……cu mia aia de euro….daca se poate sa o dau in rate….
And love you if I can
Renaissance

Last edited by victor : 28 May 2011 at 08:23.
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif