Originally Posted by rvn:
nu ma indoiesc de gustul ei delicios,dar vreau sa remarc indeosebi aspectul galustelor.
sunt sigura ca erau moi si pufoase,exact cum ar trebui sa fie..
|
Asta cu galustele e discutabila. Vin niste prieteni la mine la masa intr-o zi, unul dintre ei lucra ca bucatar. Ma intreaba ce supa fac, ii raspund ca supa de pui cu taitei, ma intreaba daca nu ne plac galustele, eu ii zic ca ba da, dar nu imi ies intotdeauna, se ofera sa le faca el si imi povesteste anecdota urmatoare: Sotia greseste intr-o zi galustele si ies cam tari. Vine sotul acasa, mananca supa si ii spune: "In sfarsit ai invatat sa faci galuste!! Sunt fix ca la mama acasa!!". Ne amuzam noi cu povestea, galustele ies ca ale lui
fairy - frumoase, grase si pufoase si ne asezam la masa. Cand incepem sa mancam, eu remarc: "Ai facut niste galuste perfecte! Sunt delicioase!". La care alt prieten care nu auzise anecdota anterioara spune: "Nu chiar, sunt prea moi, mie imi plac putin mai tari..."
Concluzia cu mamele carora nu le ies galustele perfecte puteti sa o trageti si voi!
(P.S. Intre timp am invatat sa fac si eu galuste cum trebuie, iar sotul le apreciaza fiindca soacra-mea nu stie sa faca defel...)