OmuleDinDulap
Si eu chiar eram pe punctul de a-i sari in apararea lui danonino, fiindca spunea la un moment dat ca poate nu a vazut ce trebuia cu Depp si asa macar mai lasa deschisa posibilitatea de a ajunge sa-l considere un actor bun. Never mind...
Am luat-o serios pe aratura cu Depp, dar orice ati zice, cand vine vorba de jocul actoricesc sau mai bine zis, de transformare, cum imi place mie sa zic (thanks Omule

), Johnny e unul dintre cei mai constanti actori. Ca nu toate filmele in care apare sunt capodopere, e altceva, dar el e mereu la inaltime si te poti baza oricand pe el. Nu vezi pe ecran actorul, ci personajul.
Intr-adevar, regizorii s-au ocupat si ei de a scoate tot ce era mai bun din el, dar dat fiind faptul ca a aparut si in niste filme nu-tocmai-recomandabile si s-a descurcat mai mult decat decent, ma face sa tind sa cred ca e un actor "independent", care stie sa se descurce si cand regizorul ii da drumul la mana. De ex daca urmariti making of-urile de pe la inceputul carierei sale, veti observa ca primea multe indicatii si treptat acele indicatii s-au redus, astfel incat el insusi vine cu idei si improvizeaza din mers personajele

. Mie imi place abordarea sa subtila, reuseste sa impresioneze si sa transmita fara sa planga in hohote sau sa apeleze la alte trucuri ieftine, it's all in his eyes and voice

. In fine, oricum nu cred ca am sanse sa va schimb parerea, de aceea nici nu dezvolt prea mult subiectul, dar e de datoria mea sa-mi apar preferatul

. Apropo de Scorsese, Johnny e unul dintre producatorii lui Hugo Cabret, dar participarea sa inca nu a fost confirmata. Lumea a fost indusa in eroare datorita unei pacaleli ingenioase de 1 Aprilie, in care l-au photoshoppat si l-au plasat intr-o poza de pe set. O colaborare cu Scorsese ar fi mai mult decat binevenita insa, cu siguranta i-ar exploata la maxim talentul.
Danoninule, ce ironic mi se pare sa vorbesti de obiectivitate intr-un topic care deja din titlu miroase a subiectivism. Ca sa revenim putin on topic, mie de ex mi-e cam antipatic Rob Patz, zici ca e somnambul in filmele in care apare. Nu-mi transmite nimic cu acei sleepy eyes, cumva imi da mereu senzatia ca se plictiseste groaznic. E in crestere, poate se mai schimba, dar inca nu a reusit sa ma impresioneze.
Quote:
Plus argumentul suprem: nu-mi place => nu e bun.
|
Stii tu cum e aia...toti au dreptul la o opinie, dar a mea e cea corecta

. Really now, nu exista opinii 'corecte' sau 'gresite', ca de ar exista, nu s-ar mai numi opinii, ci facts

.