View Single Post
Old 23 May 2011, 20:39   #1261
White1
Guru

White1

Sa pastram proportiile Ghost, ti se pare ca americanii au folosit o propaganda atat de agresiva ca cea nazista? Nu neg ca si ei au folosit-o..la fel ca rusii, chinezii, si probabil orice grupare cu ceva interese politice din orice colt de lume. Dar tu ii vezi doar pe evrei. Daca tu il consideri vinovat pe Marx de nasterea comunismului ar trebui sa il consideram pe Nietzche vinovat de nasterea nazismului. Marx e doar un teoretician! La fel ca Einstein-ti-a trecut prin minte ca poate Einstein a murit incarcat de regrete atunci cand a vazut teoria relativitatii dand nastere relativismului politic(care la randul lui a dat nastere sefilor de stat gangsteri ca Hitler si Stalin) si celebra formula netezind drumul spre bomba atomica?(pe care nu el a construit-o). Eisntein a fost doar un om de stiinta, a incercat sa explice lumea in care traim. Lenin, bravo, ai gasit un evreu rau. Hai sa ii consideram pe toti niste monstrii. Oricum, stiu ca discutia asta e fara sens, voi astia antisemiti aveti idei putine si fixe, si nu vi le schimba nimeni(oare rezultatul carei propagande sunteti voi?). iar generalizez, dar sunt sigur ca o sa ma ierti din nou
Si sa fiu si on-topic: ma enerveaza superficialitatea unora. Stefan Andrei tu stii la ce te referi cand zici "cultura indiana"? Eu am o idee foarte vaga despre cultura indiana, dar stiu suficient incat sa o privesc cu putin mai mult respect decat o faci tu(asta in cazu in care totusi intelegi sensul termenului "cultura" si nu il folosesti gresit).
Later Edit:Rvn, da.

Last edited by White1 : 23 May 2011 at 20:41.
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif