La capitolul Piratii vs Tron (adaug doar pentru Pirati ca Tron n-am vazut):
1. Acting-ul e mai mult decat decent aici. Johnny Depp e foarte bun, a creat un personaj unic, interesant si foarte amuzant. Restul sunt si ei macar decenti, Geoffrey Rush avand chiar un plus.
2. Efectele sunt bune si aici, alta mancare de peste, dar e bine realizat vizual. Poate chiar mai placut ochiului datorita peisajelor si altor chestii de genul.
3. Povestea e amuzanta.
4. Sountrack-ul e misto.
Vad ca la scenariu tot n-ai trecut de acel rezumat la plesneala (odiseea spatiala e despre niste nave care plutesc in spatiu, calauza e despre 3 barbati plecati la picnic etc.). Genul asta de rezumat spune mai multe despre ala care rezuma decat despre film. Si daca tot vorbim de scenarii inteligente si rezumate de astea, razboiul stelelor e despre niste oameni care se bat cu lanterne, nu? Oricum de scenariu inteligent nu se pune problema...
loud.rocks a rezumat destul de bine de ce nu se iau unii de film. Altii, insa, care cunosc mai bine meserie, se cam iau...destul de urat chiar:
http://www.rottentomatoes.com/m/pira...tranger_tides/
Si eu am sa ma duc saptamana asta sa-l vad, asa... la o iesire cu prietenii. Asteptarile mele sunt la pamant si ma gandesc ca o sa fiu singurul nemultumit,. asa cum s-a intamplat si cu Sucker Punch, doar ca ala chiar a fost praf. Ah da, de fapt si asta poate fi caracterizat la fix prin "Efectele speciale sunt fabuloase, muzica e foarte buna, tipele sunt senzationale, in special the good girl.", doar ca e "girls". nu "girl", iar muzica nu e chiar foarte tare. In schimb probabil e mult mai misto regia decat la Tron.