View Single Post
Old 21 May 2011, 22:05   #54
loud.rocks
Guru

loud.rocks

Eu n-am vazut filmul. Mie mi-a sarit in ochi chestia cu tipele senzationale, adica chiar nu pot sa inteleg de ce ai pomeni de acest lucru cand recomanzi un film (e doar parerea mea, sper ca nu te-a indignat prea tare, dar chiar si ca o chestie generala mi se pare aiurea..).

Piratii din Caraibe are un fan-base foarte mare printre cei care nu prea urmaresc filme, adica aceia care vad un film-doua pe saptamana maxim, si asta de obicei la cinema cu prietenii (si acelea sunt filme gen Fast and Furious, Harry Potter, Lord of the Rings etc.), iar restul considera franciza una ok - si asta mai mult pentru Johnny Depp.

Eu n-am vazut niciun film din serie (poor me, dar nu prea sunt genul meu de filme; nu prea urmaresc filme comerciale), dar nu cred ca poti sintetiza tot scenariul intr-o afirmatie gen "blesteme ce se adeveresc, inima care bate in nisip". Si oricum filmul nici nu-si propune sa aiba cine stie ce scenariu, e doar un film facut pentru a place la public si pentru a scoate cat mai multi bani din el.

Iar legat de chestia ca de ce se ia lumea de Tron si nu de Pirati, pai in primul rand Piratii din Caraibe s-a lansat oficial de doar cateva zile, si foarte putini au apucat sa-l vada.. Iar de Tron se ia lumea deoarece nu prezinta nimic in afara de efectele speciale si coloana sonora (asta din ce am citit eu prin comentarii, review-uri).
Am vrut si eu sa-l urmaresc, pentru ca joaca Jeff Bridges, dar totusi nu cred ca am s-o fac.
loud.rocks is offline   Reply With Quote sendpm.gif