Eu nu știu precis dacă e corect unde trebuie să scriu acest mesaj, oricum doar vreau să sugestionez cîte ceva. Aș dori să afl dacă administrația site-ului are de gînd să facă, ceva cu topul Cinemagia! Acesta care există nu e prea bun este mai degrabă haotic, puteți face un top 250 (ori altă cifră să nu fie plagiat) NUMAI DE FILME fără de tom & jerry în top sau de seriale Doctor House sau Supranatural. Nu e vorba sunt ele calitative însă nu trebuie de amestecat borșul cu pizza

Ca alternativă pentru ceea ce există se poate creea un top principal , apoi un top pentru seriale, un top pentru desene animate, și de ce nu s-ar putea creea un top al filmelor românești. Și ar fi bine ca la fiecare utilizator cînd se uită la top alături de fiecare film să fie afișată nota pe care a puso. Ca să nu ajungă în top accidental filme care nu merită, se poate de pus o limită , cîți utilizatori trebuie să voteze ca filmul să poată intra în top. Plus nu prea înțeleg topul Cinemagia din ultima lună, pe primele locuri sunt niște filme care încă nu au fost derulate , dar asta deja nu-i cine știe ce strașnic. Chiar și dacă ideea mea nui place nimănui rog să răspundeți ca să știu dacă mai pot spera la o anumită ordine ori nu

Mulțumesc anticipat.