Thread: Bancuri
View Single Post
Old 13 May 2011, 22:02   #1629
Mrs.M
Junior

Mrs.M

Presedintele George W Bush intr-unul din turneele lui electorale viziteaza o scoala si explica copiilor despre politica guvernului sau. Dupa aceea roga copii sa puna intrebari. Micutul Bob cere cuvantul :
- Domnul presedinte am si eu trei intrebari pentru dvs :
1) Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate
2) De ce vreti sa atacati Irakul fara nici un motiv?
3) Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima ?
In clipa asta a sunat de recreatie si toti eleviii ies din clasa. Cand s-au intors din pauza, presedintele Bush i-a invitat din nou sa-i puna intrebari. De data asta ia cuvantul Joey .
Domnule Presedinte eu am 5 intrebari pentru dvs :
1) Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate
2) De ce vreti sa atacati Irakul fara nici un motiv?
3) Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima ?
4) De ce s-a sunat de pauza cu 20 de minute mai devreme ?
5) Unde-i Bob ?

_______

Doi politisti povesteau la sectie:
-Am invatat sa fac sex in stil cowboy.
-Cum se face?
-Pai fac sex cu nevasta-mea pe la spate, cand sunt pe punctul sa ma termin, ridic pistolul si trag patru gloante in sus. Ea se sperie si strange din c*ur! E o senzatie nemaipomenita. Poti sa incerci si tu!
A doua zi al doilea politist vine la munca foarte tacut. La un momen dat prietenul lui se apropie si il intreaba cum a fost:
-La inceput totul a fost bine. Am luat Magnum-ul de 9 mm care il tin pentru ocazii speciale. Am inceput sa facem sex si am facut pozitia 69. Cand am simtit ca ma termin am tras 6 gloante in sus.
- Si?..
- Si a iesit unul cu mainile ridicate din sifonier!!...

Buna ziua, dati-mi 10 pachete de prezervative, va rog.
- Da, domnule, imediat! Doriti si punga?
- A, nu, fata e chiar draguta...

Last edited by Mrs.M : 13 May 2011 at 22:11.
Mrs.M is offline   Reply With Quote sendpm.gif