Eu repet pentru a nu stiu cata oara: sunt de-a dreptul scarbita de toata tampenia asta cu 911

Suntem constant indobitociti si manipulati de mass-media intr-un hal fara de hal. Deja parca zici ca vor sa ne hipnotizeze de-a dreptul ca pe niste marionete. Wtf?? Nimeni nu spune nimic de cat de nenorocite sunt razboaiele pe care le duc americanii, de cate interese sunt in spatele acestora si cata suferinta total nemeritata produc, nimeni nu comemoreaza astfel de lucruri si la stiri sunt prezentate prea mici si roze cateva franturi din ce se intampla acolo date printre columbeni, oana zavoranu si mai stiu eu ce balarii stricatoare de neuroni. Dar vaaai ce-i mananca pe americani teroristii si cum sufera tot globul pentru marea "tragedie" pe care sincer si-au meritat-o din plin. Si sa nu mai povestesc si de conditiile total dubioase in care se petrec toate evenimentele acestea si teoriile conspirationiste ca deja ma ia capul. Ca tot suntem pe acest forum va spun ca "ma simt ca intr-un film cu prosti".