View Single Post
Old 03 May 2011, 12:21   #1855
victor
Guru

victor

@cristina
"iar Bin Laden sa fie pazit doar de 5 garzi cand stia ca este cautat de toata lumea pare mai mult cu un film gen Rambo de la Hollywood."

mie mi se par prea multi. aia 5 erau probabil 10 sau 15 gandeste-te ca trebuie si ei sa fie in schimburi nu pot sta 24 din 24. in mod normal el nu trebuia aparat de nimeni si trebuia sa traiasca intr-o casa normala pentru a nu bate la ochi. nu stiu daca e ca in filme dar mai mult ca sigur americanii se uita din satelit si vad cu precizie ce se intampla la sol. cand vezi oameni al caror scop e protectia atunci e normal sa presupui ca ceva e putred. si apoi daca depistezi un om, poate el sa fie pazit de 100, trimiti 200 si rezolvi problema. ca sa nu mai vorbim de tehnologia de lupta mult superioara a americanilor.

a spus ieri ursu la tv o chestie interesanta referitor la discursul lui obama : justice is served(nu stiu daca a zis chiar asa). asta nu e justitie. oricat am vrea noi sa scapam de terorism si diversi descreierati, a trimite elicoptere in spatiul aerian al altei tari, a ataca o casa pe teritoriul altei tari, a omori oameni, nu inseamna justitie. daca asta e justitie atunci multi americani care au omorit oameni nevinovati(collateral damage) in serbia ar trebui omoriti tot prin comandouri ale mortii. sau ar trebui sa facem un nou topic justitia bate viata.

dar ne bagam si noi in seama si discutam despre cai verzi pe pereti cand noi avem probleme aici care nu tin de terorism. ma refer bineinteles la productia cinematografica nu la cea agricola sau industriala.
And love you if I can
Renaissance
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif