View Single Post
Old 02 May 2011, 22:10   #1852
Cristina_
Guru

Cristina_

Originally Posted by danonino:
Americanii nu sunt deloc profesionisti.
Dupa ce au bagat bani ca sa ii faca publicitate lui Osama, acum cand e sa il prezinte mort, il prezinta prost. Sunt niste imbecili, nu mai sunt in stare sa prosteasca lumea cum trebuie. Cat de greu este sa omori un om, asa cum trebuie, pentru televizor? Cat de greu poate sa fie? Cat de bou poti sa fii, sa il impusti in fata?

S-au dus in Irak dupa armele chimice ale lui Saddam. L-au prins pe Saddam, l-au spanzurat ca in secolul 13, toate astea fara bombe chimice, pentru ca prostii au uitat sa le "planteze".

Preventiv, din cauza ca o sa imi sara foarte multa lume in cap, ancheta oficiala americana, cu privire la 11 septembrie, a concluzionat ca atentatorii au deturnat avioanele fiind inarmati cu CUTTERE.

Chiar tin sa demonstreze stereotipia, conform careia sunt prosti.

Cu americanii sunt de acord cu tine.Si mie mi se pare ca moartea lu Osama este foarte regizata.Eu cred ca Osama Bin Laden a fost omorat de americani cu mult timp in urma,foarte suspect prin debarasarea cadavrului dupa 1 zi.In mod normal daca il cauti de 10 ani ,il expui ca toata lumea sa il vada.Numai prin faptul ca in asediul asupra vilei unde s-a presupus ca a fost Bin Laden nu a murit nici un soldat american ,iar Bin Laden sa fie pazit doar de 5 garzi cand stia ca este cautat de toata lumea pare mai mult cu un film gen Rambo de la Hollywood.

Last edited by Cristina_ : 02 May 2011 at 22:13.
Cristina_ is offline   Reply With Quote sendpm.gif