Originally Posted by crin3l:
Originally Posted by KrissKringle:
Originally Posted by crin3l:
Poate ca este Barcelona o echipa ajutata de arbitri, dar ea incearca mereu sa joace fotbal si cand este faultata in halul acesta, mai recurge si la smecherii de genul, poate din frustrare sau pur si simplu o tactica (cu care eu nu sunt deloc de acord, dar asta este). Iar Van Persie a primit atunci al doilea galben, arbitrul era acoperit de regulament, dar a fost ceva urat, o recunosc si miroase a altceva decat doar aplicarea regulamentului. Totusi, avand in vedere ca Arsenal nu contase in atac, mi-e greu sa cred ca Barca nu ar mai fi dat un gol, asa ca tot cred ca ea se califica mai departe.
|
Cum ar fi dat un gol daca nu era eliminat Pepe?Tocmai cand nu le merge jocul ii ajuta arbitrii ca sa fie si mai avantajati.N-are nici o legatura ca n-a contat Arsenal in atac cu rosul gratuit,nici Inter anul trecut n-a contat in atac pe Camp Nou si tot s-a calificat tot dupa un cartonas rosu dat absolut aiurea lui Motta dupa o simulare clara a femeii cunoscute si sub numele de Busquets. 
|
Nu am zis ca ar fi dat gol daca nu era eliminat Pepe. Din contra, daca Pepe nu ar fi fost eliminat, cel mai probabil scorul ar fi fost 0-0, insa oricum, Barca ar fi fost favorita in returul de pe Camp Nou. Si imi place cand vad un fan obiectiv cum este forward.
|
MERCI. Acum tot ce pot sa seper e ca se trezeste mourinho in ultimul ceas si un meci de zile mari mizand pe atac pe Camp Nou cu un 1-3 pentru oaspeti, kaka titular si o dubla