View Single Post
Old 22 Apr 2011, 23:35   #3
da3mon
Novice

da3mon

nu imi mai amintesc exact...toate detaliile am vazut filmu de cam multicel , dar pot sa zic ca e dupa 2000, desigur e actiune din moment ce e cu assasini , mafii, asasinari pe bani si tot tacamu...numai stiu actori si da oameni se omorau intre ei cu pistoale ..si cred ca am povestit actiunea cat sa ai idee daca stii despre ce film e vorba...plus ca daca erai un pic destept iti dadeai seama de raspuns la toate intrebarile doar dupa faptul ca am pus P.S nu e lucky number slevin care am fost ferm convins ca era filmul pe care il cautam pana am vazut trailerul...Deci daca m-am uitat la trailerul lui e clar ca e ceva in genul daca am crezut initial ca ala e...e greu cu logica.

Si daca sunt tot la capitolul cautare filme, mai caut un film o comedie de data asta cu 2 tipi care vor sa isi salveze tatal de la moarte platind o suma exorbitanta unui doctor ca sa il arunce primul pe lista de transplanturi...Ca sa faca rost de bani isi deschid o companie de facut farse...nu cred ca mai e nevoie de ceva pur si simplu nu imi amintesc numele

Last edited by da3mon : 23 Apr 2011 at 00:04.
da3mon is offline   Reply With Quote sendpm.gif