Buna tuturor !!! Ce e aici cu camera asta de forum e un fel de disneyland?Am observat ca va bateti joc nu pot sa nu remarc acest lucru dar voi cu ce sunteti mai buni ca si ala de care radeti?Sunt de parere ca nu prea cu nimic voi toti dati dovada de proasta crestere poate atat il duce capu dar voi cum va vad,eu pareti niste finte rationale dece va batei capu cu o finta nerationala?Vad ca paul iubesti animalele scoti citate esti baiat citit ai 2 pasiuni frumoase cartea si animalele dar la cum te porti nu esti mai destept ca el cum se zice primul desteptul cedeaza si vad ca ai si 2 3 acoliti care rad si ei ca la circ nu stiu dece nu stiu?Este un lucru bun pentru un om needucat sa citeasca carti cu citate,asa cred ca esti tu dupa parerea mea incerci sa faci si sa actionezi in contrarietatea ta si mai iei dupa tine alti destepti ar trebui sa va faceti un club tu esti ciobanu ei. ele mioarele sunteti ca si o caricatura proasta . Orice smecherie, orice inselaciune este descoperita si in cele din urma aduce paguba; orice situatie este mai putin primejdioasa, daca omul se situeaza pe terenul sinceritatii.
|