View Single Post
Old 07 Apr 2011, 20:12   #322
Anna-Maria
Veteran

Anna-Maria

Send a message via Yahoo to Anna-Maria
Perle

Buna!
S-au sfarsit perlele de nu mai vine nimeni cu nici una?? Sunt noua pe aici, dar m-am gandit sa va arat si eu ce m-a "impresionat" foarte tare pe pagina actritei Rona Hartner:

http://www.cinemagia.ro/actori/rona-hartner-2412/

emivampire pe 04 Noiembrie 2008 07:16

special pentru insasi rona!!!!!
Poate ca ma citesti ca intotdeauna te-au interesat parerile mele .Numai cand erau cu admiratie? Nu se poate.Am ramas fara casa, draga mea amica.Si ma intreb de ce.Dar tot intrebandu-ma si dupa decesul mamei care mi-a cerut cu gura de ...dusa pe lumea cealalta sa stau la zece metri de tine cand apari.Nu stia, saraca, faptul ca tu nu apari decat cand ai nevoie de un sfat.Asa ca tu te tii departe nu eu?
Dar mai tii minte pe amica noastra care ne tinea teorii cum ca ar ramane casele ca pietrele in apa dar barbatii ar trece?
Acum au scazut preturile caselor.E vremea poate sa dam una de cealalta.Ai un copil.Sa-ti traiasca.Poate vezi si tu ce greu este.Poate ai pe cine sa te ajute...Dar poate meditezi la cum iti povesteam eu ca i-am crescut pe cei doi fii ai mei, cu naveta la tara, cu grija intretinerii, cu randurile de la alimente, cu cartela, cu ....
Lacrimile mele sunt ca ale Penelopei.
Dar Ulise nu apare pentru ca Serban a decedat.I-a lasat ceva lui Radu insa el se judeca pentru mostenire cu sora lui vitrega...
Ce film ai realiza tu daca ai mai avea credit la mine?
Dar nu mai ai.
Dupa Sabina, ce roluri extraordinare ai mai realizat?
A intrebat un actor, Mircea...Ursu...???
Stii tu cine e.
Acum la o conferinta cu profele de engl...un participant m-a intrebat de Sting.
I-am povestit cum l-am cunoscut.
Dar...cine sa ne mai creada?
Ne-am risipit credibilitatea ?
Pentru ca televiziunile mananca tot ce este credibil si 'scuipa' totul mai frumos?
Ca in basmul lui Eminescu, Calin-nebunul.
Dar tu ai spus ca nu e bine sa scriu eu despre Eminescu si m-am intristat.
Ma cenzurai? Eram la dispozitia ta?
A avut dreptate mama.
Nu, nu eram la dispozitia ta.
Eram dornica sa am o trupa de teatru si sa prezint lumii un muzical.Si cum tu ai dat impresia ca ai sti muzica, dans, etc m-am lasat ademenita.
Dar am trait experienta fetei mosului din povestea lui Creanga.
Cum gaseam un ritm, o frazare, o idee pentru a reprezenta un text din literatura clasica a noastra, cum luai ceea ce lucrasem si dispareai?

Si mi-am zis: ia sa o prindem noi pe fata imparatului ros ca la Harap Alb!!!
Am luat povestile lui Creanga si le-am desfacut ca Penelopa.

Nu mai apareai ca o fantasma a facultatii unde veneam epuizata de pe naveta, cu fiul meu cel mic dupa mine dar care are azi doua licente...

Si cand ai disparut tu de tot, a aparut personajul?

Pirandello?
Doar l-am studiat de mult.
Si acum pentru cei care ar citi.
Ce m-a durut la Rona a fost ca a zis ca ea a regizat Pirandello.Si in fatza unui regizor pe care-l consideram un idol.LP.
Asa ca eu dorind sa fiu recunoscuta a fi fost regizoarea examenului de la UNATC, am incasat o bataie de la parintii ei.
Ce parere sa mai am daca mi-am pierdut si memorie?
Ca un hard disk a trebuit sa ma ...incarc?
Si am pierdut casa, lucrurile, fotografiile, ....?

Iata ce pot sa zic despre lumea filmului european: lasati orice speranta cand veniti intrun studio cu Rona H.
Anna-Maria is offline   Reply With Quote sendpm.gif