desi ma simt mai bine: am evoluat de la cezarica la cezarescu
In primul rand conteaza f mult foile pt ca eu am folosit si de la o firma romanesca si nu au fost bune, asa ca recomand Barilla Emiliane sau daca chiar vrei un gust original poti sa le faci in casa
I. Pt. foi: 1 kg faina, 12 galbenusuri, apa, sare
Coca se intinde cat mai subtire (e f. elastica) Foile se dau prin faina si se oparesc (doar se scufunda de cateva ori)
II. Pt. sos ragu: 1 ceapa mare, 1 morcov mediu, 1 ardei gras mediu, 2 conserve de carne de vita (sau carne de vita tocata)
Legumele se calesc in 3-4 linguri ulei, se adauga carnea pasata.
In cazul in care se foloseste carne cruda se adauga cand legumele incep sa se inmoaie si se calesc impreuna aprox. 1 h, se adauga apa suficienta sa fiarba carnea si apoi se mai fierbe la foc mediu 1,5-2 h
Se adauga aprox 1 litru, 3-4 linguri pasta de tomate, boia dulce, piper, vegeta, nucsoara - dupa gust. Se scade pana devine un sos lichid.
III. Alte ingrediente: 300 g parmezan, 600 g mozarella sau cascaval, 1 cutie mica bechamel (eu nu l-am facut niciodata in casa

)
Se pune un strat de sos in tava si apoi un rand de foaie+ un rand de sos. La mijloc se pune cascavalul ras si se adauga bechamel din loc in loc si pe marginile foilor. Deasupra de tot se pune un strat de parmezan si din nou bechamel
Se tine la cuptor aprox. 30-40 min la foc mediu spre mic.
Spre ca m-am facut inteles. Daca mai aveti intrebari va raspund