Originally Posted by Liviu-:
Cred ca poti da niste raspunsuri scurte si la obiect. Pana la urma tu ai tinut sa-ti exprimi parerea, eu doar vreau sa stiu in ce consta ea mai exact, ca pana acum ai scris doar un rezumat din care nu se intelege mare lucru. Ma refer doar la ideea din mesajul la care am raspuns putin mai inainte.
|
ok, daca insisti, am sa iti raspund:
se vede de la inceput ca tipa e ciudata tocmai din cauza vietii pe care o duce... cu mama ei are o relatie cat se poate de exploziva, are tulburari psihice, etc. plus, ca dorinta ei de perfectiune absoluta se vede inca din scenele in care ea e acceptata si fuge in baie si plange... sau, cand e acasa si isi coase papuceii aia (nu stiu cum se numesc)... e o scena semnificativa... sau cand isi rupe unghia... dar asta nu o opreste... sau cand se milogeste ca mai vrea sa incerce inca o data dansul lebedei negre...
nu stiu daca am spus vreodata ca e diferita in vreun fel la inceput si in altul la sfarsit... tocmai, ca eu am spus ca mi se pare foarte liniara... adica she is crazy de la inceput pana la sfarsit... cat despre psihoza ei, nu stiu daca mai are relevanta sa iti raspund... eu cred ca e cat se poate de evidenta pe parcursul filmului...
desigur, faptul ca are curajul sa plece de acasa si sa isi infrunte mama... ca are curajul sa mearga in club, sau faze de genul, implica o anumita evolutie a personajului... insa, sa nu uitam, cam 60% din ce se intampla in seara aia... si tind sa cred, in tot filmul, se petrece in imaginatia ei... ok... sper ca nu am exagerat cu procentajul... dar eu cam asta cred.