Originally Posted by rrs85:
Si daca, pana la urma printr-o minune, reuseam sa castigam, senzatia de amareala tot nu disparea... Se pare ca am uitat sa jucam fotbal, aseara am avut senzatia ca noi suntem Luxemburg, o echipa de amatori... 
|
Dupa "generatia de aur" ti s-a mai parut ca a mai jucat nationala fotbal?Cu Pitzi pe banca ne-am calificat la Euro datorita unui gol din offside si la turneul final am dat cu piciorul la niste sanse cu care rar te intalnesti.Problema fotbalistilor romani e ca n-au mentalitate de castigatori,sunt niste putori ordinare care vor sa ciupeasca cati mai multi bani pe baza unor performante mediocre.Uita-te la Chivu care e scarbit sa mai joace la nationala pentru ca vede si el ca nu se vrea performanta.El a plecat din mocirla asta de campionat romanesc la 19 ani si a jucat in campionate civilizate iar lucrul asta se vede pentru ca e profesionist omul spre deosebire de mascaricii astia cu bombe sexy si alte rahaturi cu care apar prin ziare de scandal.In ritmul asta o sa mai castigam ceva peste 20 de ani daca o sa se redreseze tara desigur si o sa avem si noi academii de juniori unde nu se merge pe nepotisme ci doar pe talent si munca.