Thread: "Black Swan"
View Single Post
Old 27 Mar 2011, 09:53   #75
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
mie mi s-a parut evident ca prima parte a filmului are un ritm si a doua alt ritm: intai, poti sa ai impresia ca e un film despre balet si incercarile sportului, iar pe parcurs devine ceva mult mai intunecat si mai intens. din cate am vazut intr-un interviu cu Aronofsky, aceasta a si fost intentia lui, cu o asemenea tranzitie.

cat despre requiem, doar ca o mentionare, filmul mi-a vorbit despre mai mult decat depedenta de droguri, ceea ce este proverbiala mura care-si gaseste drumul in gura, si recunosc ca imi face mare placere sa intru in atmosfera unui film dramatic, cu un crescendo in stilul acestor doua filme aduse in discutie. dar banuiesc ca trebuie sa-ti si doresti sa te lasi cuprins de o asemenea stare, adica sa nu te gandesti mereu ca trebuie sa prevezi ce se va intampla.

am vazut Black Swan fara sa ma fi uitat inainte la vreun trailer, deci si eu am raspuns "un film despre balet" cand m-a intrebat cineva ce ma duc sa vad cand a fost la cinema. in consecinta, am fost lua complet prin surprindere de cum s-a dezvoltat actiunea si m-a captivat neasteptat de mult. am cam si decis ca trebuie s-o las mai moale cu trailere, ca prea multe preconceptii strica.