Thread: "Black Swan"
View Single Post
Old 27 Mar 2011, 00:03   #74
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

m-am uitat si eu la el, dar nu pot sa spun ca m-a marcat... intradevar Natalie a jucat foarte bine, insa, daca stam sa ne gandim, nu e numai meritul ei... si nu stiu de ce, chiar daca ma tinea oarecum in suspans filmul, era previzibil... si nu in sensul ca ghiceam dinainte ce se va intampla, ci in sensul ca nu ma mai mira nimic. a fost prea ciudat de la inceput pana la sfarsit... si din cauza asta, m-am obisnuit cu intensitatea filmului de la bun inceput, asa ca nu ma mai socam pe parcurs. e prea liniar in ciudatenia lui...

oricum, daca stau sa fac o comparatie cu ce am vazut in ultima vreme... filmul chiar merita vazut.

chiar acum vreo doua zile, discutam cu cineva la o cafea... ii spuneam ceva de genu ca sunt o perfectionista si daca nu imi iasa lucrurile cum vreau, devin stresata... la care el, mi-a facut comparatia cu Black Swan... ei, da... daca e sa gandesc atat de departe, daca te uiti adanc in filmul asta, parca parca transmite ceva... dar trebuie sa fi foarte atent... in comparatie cu requiem care ne dadea mura in gura, practic...

anyway, cum zicea si Miercuri... fiecare film e diferit in modul sau (si asta e original)...