avertismente catre useri
@StefanDo
Am urmarit thread-ul Aurora si am remarcat postul # 110 in care BikeRider isi exprima parerea despre userul SMC.
In postul # 111 il avertizezi pe BikeRider sa pastreze un limbaj politicos fata de ceilalti useri.
In postul # 112 BikeRider isi cere iertare.
Postul # 113 materializeaza indignarea lui SMC prin proliferarea de insulte si injurii incomparabile cu limbajul etalat de BikeRider si, totodata, cere banarea definitiva a acestuia din urma.
Urmeaza inca alte cateva mesaje de la SMC, pline de insulte, insa nici urma de reactie din partea ta.
Acestea fiind spuse, am si eu o intrebare: exista o discriminare asupra userilor in ceea ce priveste folosirea unui anumit tip de limbaj, in sensul ca doar unora le este permis sa injure, iar altora li se atrage imediat atentia cand sunt cam nepoliticosi cu altii? Nu de alta, da' cam acelasi tip de limbaj ca al lui SMC s-a remarcat in unele situatii si la Judex, care a fost banat indefinit pentru iesirile sale.
Nu astept neaparat raspuns, ca nici la propunerea mea de aplanare a conflictilui din cazul Judex de la postul # 2859 n-am fost bagat in seama.
E doar o luare de pozitie.
Last edited by Hensi : 26 Mar 2011 at 23:01.
|