View Single Post
Old 21 Mar 2011, 14:41   #1057
scai
Junior

scai

[quote=Twisted_Smile]
Originally Posted by scai:
Originally Posted by Twisted_Smile:
Originally Posted by scai:
Originally Posted by Twisted_Smile:

oftica dauneaza grav sanatatii,twisted

don`t flatter yourself am trecut de ceva timp de perioada adolescentei ca sa fi ascultat asa ceva (nu ca atunci as fi facut-o )

first of all, invata sa scrii corect dpdv gramatical si apoi poti trece si la explicatii: prima lectie de gramatica e gratis si anume: "am trecut de ceva timp de perioada adolescentei ca sa fi ascultat asa ceva"--asa nu! am trecut de ceva timp de perioada adolescentei ca sa (mai) ascult asa ceva--asa da

Tu chiar debordezi de "inteligenta" domnule In primul rand nu-mi dau seama care e rostul discutiei pe care ai inceput-o.Ma intreb cum de ti-a trecut prin minte sa crezi ca ar conta o nota virtuala care e complet subiectiva.Cu presupunerile tale puerile n-ai facut decat sa ma amuzi, dar vad ca incepi sa degenerezi de la subiect.Nu esti familiarizat deloc cu limba romana,dar iti permiti sa faci pe "profu de romana".In primul rand n-am ascultat niciodata asa ceva,smart one,de aceea am scris "sa fi ascultat" as in adolescenta era singura perioada in care as fi putut sa ascult asa ceva,dar iti trebuie explicatii elaborate sa intelegi.de aceea ti-am mai scris si in paranteza inca o data Eu nu sunt profesoara dar sper ca te-am facut sa intelegi.

@ twisted Draga,dar de ce te chinui atat cu explicatiile?ai scris aici un adevarat roman,chiar atat de deranjata ai fost de ce am scris mai sus? invata gramatica limbii romane si nu vei mai primi critici,asta e ideea destul de simplu de inteles,dar se pare ca nu si pt tine
scai is offline   Reply With Quote sendpm.gif