View Single Post
Old 18 Mar 2011, 11:33   #998
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

defapt, persoanele alea de care spuneai tu, intradevar erau atrase de femei inainte, insa nu asta ii caracteriza... simteau ca ceva nu e in regula insa nu au bagat de seama pentru ca nu isi cunosteau adevarata identitate...

cat despre faptul ca nu esti de acord cu homosexualitatea, ei... nu pot sa te contrazic. iti respect opinia chiar daca, pentru mine, un homosexual e un om... eu nu am nimic impotriva nici cu homosexualii nici cu drogatii... fiecare om e capabil si responsabil de viata pe care o duce... fiecare are dreptul de a alege la un moment dat... un om nu devine homosexual din obligatie (bine, si aici sunt exceptii, insa pana la urma, oricat de traumatizanta ar fi copilaria unui barbat, daca are tarie de caracter, va stii sa decida ce e bine si ce nu pentru el) la fel cum nici drogurile nu ii sunt nimanui bagate in vena cu forta... ii respect pe acesti oameni pentru ca la fel ca si mine si ca si tine... sunt fiinte rationale si nu am dreptul sa judec pe nimeni... si uneori, diversitatea chiar e buna in lumea asta. daca nu ar exista drogati, daca nu ar exista homosexuali, toti am fi la fel... (creeati pe acelasi principiu) iar lumea ar fi foarte boring... pentru ca gasesc destul de interesant sa citesc intr-o parte si alta despre cauze, efecte... etc (ale anomaliilor din ziua de azi)... si in plus, gandeste-te... eu consider ca multe dintre operele de arta din ziua de azi (indiferent de tipul de arta) au iesit tot din niste homosexuali... si asta pentru ca ei au un plus fata de noi, restul... au o fire foarte artistica.

cat despre drogati, sa ne gandim numai la unii scriitori care erau alcoolici... si mama, ce a iesit din ei. deci, nah... is multe.