din cate stiu, homosexualitatea autentica e prezenta inca de la nastere...unele caracteristici ale homosexualitatii pot fi mostenite (genetice), in timp ce altele pot fi cauzate de "mediul intrauterin" (hormoni)... cu toate acestea, nu asta cauzeaza homosexualitatea... un baiat care se remarca printr-o fire sensibila, o inclinatie foarte creativa, un anumit simt estetic. (ereditare, de altfel), poate, cu timpul, sa isi creeze o perceptie gresita asupra mediului inconjurator, si invers... fiind o fire sensibila, efeminata, respinge masculinitatea celor din jur, si intra astfel, intr-un cerc vicios... insa, nu e neaparata nevoie sa devina homosexual... cunosc multi baieti efeminati care nu sunt homosexuali... iar, aici, depinde de mediul in care a crescut baiatul respectiv.
tot asa si la fete... unele sunt mai baietoase, altele mai feminine... cele baietoase, ajung sa fie respinse de societate si de baieti in general... asa ca, se refugiaza in bratele unei fete...
totul depinde de raportul masculinitate-feminintate... indiferent natura unei relatii, in toate relatiile exista o persoana feminina si una masculina... astfel, baietii mai femini e normal sa isi caute jumatatea masculina... si cum nu exista femei barbati, ei ghici la cine apeleaza? tot la barbati...
nu stiu daca am explicat bine... sper sa fi inteles.