Thread: "Black Swan"
View Single Post
Old 10 Mar 2011, 13:25   #64
danonino
Guru

danonino

M-am uitat la film si nu am inteles mai nimic din el. Poate un user mult mai rafinat ca mine, eu fiind un grobian si jumatate, sa ma lumineze atat pe mine cat si pe restul, sa imi explice ce mesaj transmite filmul prin nu stiu ce subtilitati.

Nina mi s-a parut virgina si cam vroia sa scape de problema asta, iar personajul, pe care il interpreteaza, i-a oferit pretextul.

E speriata, timida si frigida, momma's girl. Naspa, ea trebuie sa joace rolul unei femei care seduce. Intructorul ala, prost pentru ca a facut alegerea care a facut-o, ii spune fetii: "Du-te si tu, mai agata vreun baiat. Pari asa cam stresata, ia vezi cum faci sa te mai calmezi"

E o mare problema cu transformarea asta, nu are loc. Adica nu se vede pe chipul ei, nu se vede cand e pe scena si imbracata in negru. E aceeasi persoana. Degeaba imi arati tu mie lupta intre personalitatile ei, daca mimica si gestica ramane aceeasi. Nu cred ca sedus pe nimeni.

Cand iese cu Lily in oras, se observa o schimbare in comportament, multumita drogurilor. Ieeee! Dar na, cum efectul etnobotanicelor are durata limitata, a doua zi revine inapoi la zana virgina, numai ca acum e un pic nervoasa.

Da, inteleg, avem o tulburare a personalitatii, Nina se duce o lupta interioara concluzionata cu metamorfozarea ei in Lebada Neagra. Si culmea! Pe scene, acolo unde trebuia sa fie arata in detaliu transformarea ei, nu exista acesta trasnformare. E aceeasi persoana, acelasi rol ca la inceput. Pe toata durata spectacolului a fost aceeasi.

Vincent Cassel a facut un rol foarte prost, dar sunt dispus sa ii iert orice pentru ca a jucat extraordinar in vreo 3 filme foarte bune.

Mila Kunis. Ieeeee! Girls Gone Wild. Atat.

Afronoski, ala, nu stie sa filmeze si el din alte unghiuri? Tot filmul a tinut camera aia in miscare, putin peste umarul personajelor. Ce-i drept, ocazional erau cadre cu miscarea gleznelor.

Cica e thriller, deci e cu suspans. Imi baga acolo o imagine de 2 sec, neclara, neconcludenta in vreun fel, pe fundal era muzica alarmanta. Nu am inteles nimic, pentru ca a durat cadrul 2 sec. Fazele de la metrou, intamplate in drumul spre metrou.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif