pitbull nu mai e pe cinemagia (a renuntat sa mai posteze si zilele astea i-am luat statutul de moderator), deci poti scurta enumerarea
nu stiu de ce au plecat userii respectivi. Probabil pentru ca injuraturile, spamul, incontinenta verbala si agresivitatea nu mai sunt agreate pe-aici? habar n-am, sper doar sa se simta foarte bine acolo unde au ajuns
nu am nicio problema ca userii de pe cinemagia sa scrie pe alte forumuri! Cred cu tarie in libertate si nu o sa gasesti pe nimeni care sa-ti spuna ca i-am imputat o participare pe alte forumuri de film. Absolut nimeni. Am o problema, in schimb, cu fatarnicia si cu cei care aici zic ceva si in alte parti altceva. E o chestie de bun-simt, atata tot.
sper ca te-am lamurit si ca ne putem intoarce on topic
revenind la ce ai zis mai sus despre "excursii" la festivaluri, postarea ta se reduce la statutul de "barfa". Nu ajuti pe nimeni cu nimic si nu schimbi nimic in bine daca nu dai mai multe informatii. Nu faci decat sa arunci cu noroi in TOATA critica din Romania, o decizie pe care o consider nefericita.