View Single Post
Old 04 Mar 2011, 10:49   #80
dreamer
Novice
 
dreamer
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bucuresti
Posts: 22
Tocmai pentru ca este Rege, miza devine si mai mare in situatia in care are acest impediment de vorbire. Este o povara in conditiile in care nu mai putea abdica (deja fratele lui Edward se facuse de cacao si o noua criza regala ar fi insemnat destabilizarea monarhiei exact in apropierea celui de-al doilea Razboi Mondial).
Isi ia aceasta responsabilitate si in loc sa zice "Screw it, I'm off!" se lupta cu propriile defecte. Si nu e o lupta usoara!
Daca ar fi fost un simplu John Doe, povestea nu ar fi fost la fel de interesanta si dramatica- presiunea nu ar fi fost atat de mare. Din pozitia de John Doe ar fi putut renunta mult mai usor la atributiile lui si "nobody would give a damn"....ar fi fost un simplu balbait care prefera sa "give up" decat sa dea piept cu provocarea de a se trata.
De aceea, tocmai pentru ca nu este un simplu "commoner", ci un Rege- deciziile lui, repercursiunile acestora si eventuala reusita afecteaza un numar mare de oameni- o natiune, cat si simbolul si valorile monarhiei.
__________________
Dreams are necessary to life!
dreamer is offline   Reply With Quote sendpm.gif