Deci, e savuros sa vezi cum se incaiera unii (chiar si numai in replici) oriunde pe net.
Dar sa revenim. Ma bag si eu in seama, dar ce scriu sunt impresii de boboc, habar nu am cu ce se mananca filmele astea artsy...
Am vazut Black Swan din cauza lui Natalie. Mi se pare o perfectiune de chip, care culmea, in ciuda frumusetii, ca Charlize, e capabila sa transmita atatea stari, emotii si turbulente sufletesti (desi frumosii sunt frumosi... si atat).
Am vazut doar The Fountain de Aronofsky si mi s-a parut overrated, un soi de "daca nu-mi intelegi filmul, esti prost". De acord, sunt, nu neg. Numai ca aici mi s-a parut un pic obsedat de un senzationalism a la Lynch si Mulholland, cand ma gandesc eu, la obtuza-mi minte, ca the lesbi-sequences puteau fi vizualizate altfel, nu asa... Sau ce stiu eu?
Cassel e nesuferit-atragator. O fi avand un lipici, ma rog, imi scapa.
Mila Kunis - impertinenta, usor vulgara, voce sexy - super in rol (pacat ca un pic cam micut).
Barbara Hershey, Winona - nu m-asteptam sa le revad.
Concluzia? Cam indigest, cred, pentru marele public, placut (cu o usoara senzatie de disconfort) pentru ceilalti. Nu face, insa, parte din filmele pe care mi-ar face placere sa le mai revad.
Just my two cents.
|