Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 28 Feb 2011, 16:52   #305
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

@Dl.cinematic - E normal ca fiecare sa tina cu cei cu care discuta mai des, pe care ii cunoaste si aduc o anumita contributie unui loc comun. Restul ne intereseaza mai putin, sunt doar pareri personale. Apoi ce contributie sa aduci pe site-ul concurent de exemplu? (unde am castigat si eu un dvd) Forumul e mult mai putin activ, iar majoritatea raspunsurilor la articole sunt ca pe Cinemagia, poate chiar mai rau, adica practic tampesti daca citesti prea multe.

@ricutza - Nu poti fi serioasa cand zici ca TG merita scenariu adaptat impotriva lui TSN. Acum nu stiu care sunt criteriile, dar cel mai important mi se pare rezultatul final, nu de la ce s-a plecat. Eu cred ca TSN la scenariu adaptat e cel mai meritoriu castigator dintre toate anul asta, dar se pare ca nicaieri nu poate fi unanimitate.

@omule - S-a schimbat clasamentul dincolo Ai castigat si tu un dvd

@Chambord - Dar crezi ca altii care au castigat acolo sunt mai presus de tine? M-am uitat pe la unii cu punctaj mare si inca sunt la stadiul de American Pie, pun pariu ca sunt si altii cu conturi noi, activi din an in paste sau cu o contributie care face mai degraba imagine proasta site-ului. Nu renunt eu la Andrei Rublyov pentru ei

Last edited by Liviu- : 28 Feb 2011 at 16:57.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif