Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by Moody:
Originally Posted by StefanDo:
inca ceva: la rol principal feminin sunt mari sanse sa castige Bening!
|
Daca castiga Annette Bening jur ca nu o sa mai ma uit in viata mea la Oscaruri si o sa ma comport ca si cum aceste premii nici nu ar exista.
|
Uhm, lol.
Inteleg ca nu ti-a placut filmul, dar poate ca ar fi trebuit sa lasi prejudecatile deoparte si sa casti un pic mai mult ochii la cum a jucat Bening in el.
|
Nu vreau sa spun ca Bening nu a jucat bine, a scos maxim din rolul pe care l-a avut. Dar de la a spune ca a jucat bine la a spune ca merita sa castige in fata rolului facut de Natalie Portman in Black Swan e drum lung. Intradevar filmul "The kids are all right" nu mi-a placut din simplul motiv ca nu a avut nimic deosebit si prin prisma faptului ca a fost denumit comedie.
Am spus ca nu o sa mai ma uit la Oscaruri deoarece nu as vrea ca si Oscarurile sa intre in "trend-ul" de a da premii doar pentru subiecte cu "gay" in defavoarea meritului adevarat. Din nou spun Annette Bening a facut un rol bun, la fel si Julianne Moore, dar nu a fost peste Natalie Portman. A fost peste Nicole Kidman dar nu peste Portman.
Btw: Pe ce posturi putem sa urmarim Oscarurile? Nu neaparat romanesti, ba chiar as prefera ceva in engleza sau orice atata timp cat nu sunt dublate.