Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 25 Feb 2011, 20:02   #211
Moody
Veteran

Moody

Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by Moody:
Originally Posted by StefanDo:
inca ceva: la rol principal feminin sunt mari sanse sa castige Bening!

Daca castiga Annette Bening jur ca nu o sa mai ma uit in viata mea la Oscaruri si o sa ma comport ca si cum aceste premii nici nu ar exista.
Uhm, lol.
Inteleg ca nu ti-a placut filmul, dar poate ca ar fi trebuit sa lasi prejudecatile deoparte si sa casti un pic mai mult ochii la cum a jucat Bening in el.

Nu vreau sa spun ca Bening nu a jucat bine, a scos maxim din rolul pe care l-a avut. Dar de la a spune ca a jucat bine la a spune ca merita sa castige in fata rolului facut de Natalie Portman in Black Swan e drum lung. Intradevar filmul "The kids are all right" nu mi-a placut din simplul motiv ca nu a avut nimic deosebit si prin prisma faptului ca a fost denumit comedie.
Am spus ca nu o sa mai ma uit la Oscaruri deoarece nu as vrea ca si Oscarurile sa intre in "trend-ul" de a da premii doar pentru subiecte cu "gay" in defavoarea meritului adevarat. Din nou spun Annette Bening a facut un rol bun, la fel si Julianne Moore, dar nu a fost peste Natalie Portman. A fost peste Nicole Kidman dar nu peste Portman.
Btw: Pe ce posturi putem sa urmarim Oscarurile? Nu neaparat romanesti, ba chiar as prefera ceva in engleza sau orice atata timp cat nu sunt dublate.
Moody is online now   Reply With Quote sendpm.gif