Thread: Oscars 2011
View Single Post
Old 22 Feb 2011, 09:56   #169
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by buticut:
Chiar sunt singura persoana care s-ar bucura daca TKS ar castiga ?

Si eu m-as bucura sa castige atat filmul, cat si Colin. Mai am de vazut doar The Fighter, The Kids Are All Right si Toy Story 3, restul favoritelor le-am urmarit. Si chiar cred ca TKS e cel mai bun film. TSN nu mi s-a parut memorabil. Vad si am auzit si printre cunoscuti ca e foarte placut, dar pe mine nu ma piaptana. Nu stiu... nu mi-a transmis mare lucru. Mi se pare chiar cel mai slab pana acum dintre toate. Cine mi se pare mie ca merita sa castige:

Best picture: The King's Speech
Best actor: Colin Firth
Best actress: Natalie Portman
Best supporting actor: Geoffrey Rush
Best supporting actress: Hailee Steinfeld
Best director: TKS sau True Grit sau Black Swan

Cel mai mult mi-au placut, evident, TKS si True Grit. Urmatoarele sunt 127 hours si Black Swan, in special Natalie. Inception merita si el clar niste premii. Pe ultimul loc dintre toate ce le-am vazut e TSN. Nu stiu ce gasiti la el, sincer. Am si eu cont pe FB, inteleg pasiunea pentru calculatoare si net, dar mi se pare ca asta n-are nici o legatura cu filmul, cat de bun e. Jesse Eisenberg mi s-a parut ok, nici filmul nu pot sa spun ca e rau, iar cel mai tare m-a surprins Justin Timberlake. Dar tot nu mi se pare ca merita sa castige. Ce am votat la poll e alta poveste ca nu mi-ar strica nici mie un laptop.