Originally Posted by sergiuseling:
Despre cei cu discursurile lungi ca Bale sau Pacino la Globuri ori Boham Carter la BAFTA nu pot să spun decât că sunt niște nesimțiți. Adică fiecare știe clar că trebuie să se încadreze într-un anumit timp, dar pentru că sunt vedete sunt lăsați să vorbească cât vor, nesimțire curată. Iar cine vine după trebuie neapărat să se încadreze în timp că altfel îi întrerup.
|
Oh come on, dude!
Tocmai ca la BAFTAs n-au cronometru in fata si nu trebuie sa se incadreze intr-un anumit timp si nimeni nu ii intrerupe. Mai toti au avut discursuri lungi, dar s-au incadrat in timp, pentru ca unele premii s-au dat off-screen. E chiar enervant sa tii un discurs si sa observi cum cronometrul ala se apropie tot mai mult de 0 si sa auzi orchestra care te goneste de pe scena - te dezorienteaza si 45 de sec chiar nu sunt de ajuns pentru a spune tot ce vrei. O nesimtire mai mare mi se pare sa intre orchestra peste tine in mijlocul discursului, totusi, e un moment important pentru cariera ta. Mai bine ar taia alte porcarii, decat sa taie din timpul pentru discursuri. Si nu vad care este problema in a tine un discurs mai lung, daca intr-adevar ai ceva interesant de zis. Ai auzit-o macar pe Helena? Daca toate discursurile ar fi ca al ei, din partea mea sa tina si 3 minute fiecare si dupa cum ea insasi a spus, cine stie cand va mai avea ocazia. In TSN Jesse a fost bun, dar mai are pana la un career defining role. In schimb Colin intr-adevar este cel mai bun dintre cei 4 (didn't see JB yet). Apropo, Colin este singurul al carui nume nu are initiala J

. Javier, James, Jesse, Jeff - si Colin

. Totusi, mi-ar fi placut sa se inverseze rolurile si anul trecut sa-l fi luat Colin si anul asta Jeff, da' bine e si asa...daca va fi asa.
Discursul asta de la Oscaruri tine aproape 4 minute si e genial:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=EhDmNRQgKLM" target="_blank" rel="nofollow">
http://www.youtube.com/watch?v=EhDmNRQgKLM
Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by buticut:
POATE conteaza doar in cazul in care in competitie sunt actori long overdue.
|
Cum ar fi Colin anul asta... 
|
Cam da, dar macar il ia meritat, pentru un rol chiar solicitant, desi tot imi pare rau ca nu l-a luat anul trecut.