^Of course it's fucked up, dar din pacate asa se pare ca merg lucrurile acolo. Tot cred ca Mickey Rourke a pierdut Oscarul in fata lui Sean Penn, pentru ca nivelul lui de "likability" nu a fost prea ridicat si ma indoiesc ca va mai avea vreodata o alta sansa de a-l lua.
Norocul lor este ca macar nominalizarile n-au fost chiar date dupa ureche, multi meritand sa fie in competitie si la capitolul asta, Oscarurile se salveaza cat de cat.
Quote:
Sau faze de genul: Bridges nu mai pupa Oscarul, pentru ca l-a luat anul trecut.
|
Eh...vreau sa cred ca asta e doar un Internet thing si ca nu e un factor decisiv in alegerea castigatorilor. La urma urmei si altii precum DDL sau Sean Penn au luat al doilea Oscar nu la mult timp dupa ce l-au luat pe primul.
Quote:
Nu conteaza ca Bale a facut un rol mai bun decit Rush. "E anul The King's Speech", prin urmare Bale n-are nici o sansa.
|
Teoretic si aici ar putea functiona acelasi criteriu: Nu-i dati Oscarul lui Rush, ca mai are unul. Pe de alta parte, nu stiu cat de popular si de iubit este Bale, unii ar putea fi influentati de scandalurile in care a fost implicat acum ceva vreme. I know, ar trebui sa separe viata personala de cea profesionala si sa evalueze strict rolul, dar ma tem ca nu toti reusesc sa faca asta.
Quote:
Care mai e farmecul Oscarurilor atunci? Parada modei?
|
Si prospectul de a castiga un laptop

. Pentru mine Oscarurile sunt pure entertainment, din ultimii ani singurele decernari cu adevarat exciting mi s-au parut cele din 2008 si din 2000, atat din prisma nominalizarilor, cat si a castigatorilor.